Free SEO Courses, seo certification

Както всяка друга работа, тази, свързана с оптимизиране на интернет сайтове, също изисква обучителен период. Обикновено на SEO обучение се подлагат хора, които започват свой бизнес в тази сфера и искат да се квалифицират и в тази посока, или компании, занимаващи се със seo оптимизация, които искат да обучат своите нови кадри.

Независимо какъв е вашият случай, SEO обучението за начинаещи би могло да бъде много полезно, ако сте решили да се развивате в тази посока, а най-хубавото е, че може да се включите в такова без да дадете и стотинка.

В търсачката може да откриете безплатно SEO обучение, стига да се разтърсите. Страницата или човекът, който го предлага, вероятно ще помоли просто да препоръчате или да гласувате за обучението, като по този начин го популяризирате. Ако пък работите към фирма, занимаваща се със сео, самата тя може да предлага безплатно сео обучение за своите служители. Обикновено при приключване на обучението се получава безплатен seo сертификат.

И така, ако имате собствен бизнес, свързан с оптимизация, вероятно сте решили сами да откриете и да се подложите на сео обучение. То ще се проведе от компетентни специалисти, а хубавото е, че накрая ще получите SEO сертификати от авторитетна SEO фирма.

Що се отнася до seo сертификатите, колкото повече имате, толкова по-добре. От една страна за собствения ви бизнес, от друга – за вас самите, ако търсите работа в такава фирма. Възможно е да вземете сертификат за ключови думи, според който вече умеете да ги подбирате и използвате; сертификат за реклама в google, както и отделен за видеорекламиране.

Ако бизнесът ви е с търговска насоченост и предлагате продукт, съществува сертификат за рекламиране с продажбена цел, който ще ви бъде полезен. В същата посока е и сертификатът за мобилно рекламиране – независимо дали продавате продукт или услуга, той ще ви трябва, защото голяма част от хората ползват смартфони при сърфиране в мрежата.

Задължителен сео сертификат за всеки с претенции за сео специалист е този, засягащ анализите в търсачката.  Важността му идва от това, че е свързан с анализиране на данните за съответния сайт чрез различни инструменти. С негова помощ се правят отчети. Той се използва задължително и ако откриете такъв безплатен SEO сертификат, не пропускайте възможността.

Според целта ви, има и други достъпни сертификати, които може да изкарате и да ви бъдат полезни, независимо дали работите за себе си или към компания. И в двата случая е хубаво да откриете компетентни органи, за да получите SEO сертификати от авторитетна SEO фирма и те да ви послужат на следващ етап.

Оставяме сертификатите настрана и се връщаме към обучението, от което, разбира се, накрая пак може да вземете сертификат, зависи от условията на фирмата, която ви го предлага. Какво да очаквате по време на процеса на обучението си?

SEO обучението обхваща всички аспекти на seo оптимизацията, които биха спомогнали за постигането на всички цели, към които се стреми собственик на сайт. Най-важната и определяна като най-сложна материя са ключовите думи, така че вероятно ще започнете оттам.

Успешната сео оптимизация е тясно свързана с ключовите думи, така че обучението ви ще бъде фокусирано над тях и всички подробности по техния подбор за постигане на максимални резултати. Дори да не започнете от тях, запомнете, че всяко сео обучение трябва да включва този раздел.

SEO обучението за начинаещи включва и on и off оптимизацията. Първата е свързана с всички представи и изискания на SEO към вашия сайт – от дизайн, през ключови думи, до заглавия и текстово съдържание. Тук се включват и изображенията, блог секция, видеа и всяка друга мултимедия. Как трябва да са позиционирани, как трябва да са озаглавени, колко и какви ключови думи да съдържат. Ще се запознаете с вътрешния линк билдинг. Ще знаете как да елиминирате възникнали грешки и как да създадете успешна мобилна версия на сайта си.

Off пейдж оптимизацията засяга външния линк билдинг или връзките на другите към вас. Как да си осигурите качествени входящи линкове, да се споразумеете за гост публикации, да използвате социалните мрежи в своя полза.

Разбира се, има и други елементи, които се засягат в процеса на сео обучение и също са важни за доброто развитие на сайта ви. Всеки един от тях ще ви бъде безкрайно полезен.

Нашия SEO учебник, е наистина полезна и интересна електронна книга за всеки начинаещ любител на знанията свързани със SEO оптимизирането на сайт, онлайн магазин какъвто и да е субект в web пространството.
Желаем ви приятно и ползотворно прекарани минути в изучаването и усвояването на тънкостите наречени SEO оптимизация с нашият SEO онлайн курс и се надяваме да спомогнем поне малко в израстването ви като SEO гуру.


Прегледайте и допълнението ни към SEO учебника – Ръководство SEO 2.0 2019


След онлайн SEO обучението с предоставените по-долу материали, Вие завършвате нашия специализиран онлайн дистанционен SEO курс в SEO академия WebsitePR:

Споделете: