Сайтът на WebSitePR започва своята история през април, 2009 година. Идеята идва след разговор между приятели, които се занимават любителски с оптимизация ( фрилансъри SEO оптимизатори ) и популяризиране на уеб-сайтове на техни близки и познати.
От тогава до днес, това хоби се превърна в наша професия. Професия с една основната цел - да Ви популяризираме, да Ви оптимизираме ида Ви направим N1 в Google.

Ние сме фирма създадена от специалисти в различни области на ИТ услугите. Идеята беше да предложим комплексно обслужване на клиентите си, за да не им се налага да търсят дълго правилното решение за своя бизнес. Целта ни е да предложим комплексна услуга на базата на поносима месечна такса вие да получите услуга от тип: Поддръжка на сайт, Добавяне на нови функционалности за сайта ви, дигитален маркетинг и настройки на рекламни кампании за Гугъл, Фейсбук и др (за увеличаване на продажбите), SEO за сайта и онлайн магазина ви (за да излезе на първа страница и да повиши посещаемоста), поддръжка на страници в социалните мрежи (организиране на игри и постове) -  Всичко това го получавате, като цената може да поискате от тук или да видите ориентировъчна цена тук.

От тогава до днес екипът ни нарасна, като приятелските отношения между нас и клиентите се е запазил, а състезателния хъс да успеем да изведем сайтът Ви на първо място в Google се е усилил многократно.

SEO Оптимизацията ни покрива широк спектър от сайтове с различна дейност - без значение, дали е онлайн магазин, рекламна агенция, корпоративен сайт или стоматологичен кабинет. Във всеки уеб-сайт е влагаме много труд, за да се постигнат желаните резултати. За нашия успех говори, че имаме десетки международни сайтове по които работим, за тяхната оптимизация.

Най-важното правилно при нас е да носим отговорността си – или ще ви изведем на първа страница, или ще ви върнем парите. Няма какво да загубите при нас – оптимизацията ви в Google ще бъде номер 1.

Екипът на сайта работи в тясно сътрудничество с международните организации по SEO, спазва всички добри стандарти и практики при извършаването на SEO оптимизацията.

Посещава редовно различни конференции и семинари свързани по темата. Следим актуалните промени в алгоритъма на търсачките и новите методи от световно известните SEO оптимизатори и анализатори в бранша ни.

С архив от статии, който се допълва постоянно, WebSitePR е ресурс за всеки интересуващ се от оптимизация и грижещ се за "здравето" на своя сайт. Сред статиите ни ще намерите не само наши новини, но и световните (руски и американски), чрез който допълнително можете да се информирате за SEO средата в търсачките от цял свят.

Мисията на сайта е да популяризира вашият уеб-сайт и да ви изведе на челните позиции в Google. Нашите SEO специалисти работят без скрити (лоши ) SEO техники - методи и резултатите за вас са дълготрайни и стабилни.

Пламен Йорданов SEO и WEB developer

SEO expert & WEB developer
Пламен Йорданов SEO § WEB Developer
Пламен Йорданов SEO § WEB Developer

Пламен Йорданов е един наистина успешен SEO специалист и WEB developer с многобройни проекти и рекламни кампании зад гърба си. Повече от десетилетие опит в областта на изкуството – изкуството на SEO, модерния уеб дизайн и програмирането, Пламен успял да види как уебсайтът преминава от лукс към необходимост, за малки и големи компании.

Съсредоточен върху SEO, оптимизиране на процента на реализациите (CRO), които повишават "видимостта" при търсене и добрите практики за изграждане на уеб сайтовете. Той е ръководил дизайна, създаването и оптимизацията на някои от най-предизвикателните проекти, които са спечелили награди. Пламен обича да вижда как се променя индустрията, помага на компаниите да развиват бизнеса си, в своите уеб сайтове, създава множество функционалности за сайтовете над които работи , като спомага те да станат User-friendly, UI/UX, добре класирани, популяризирани и много успешни проекти.

Пламен е насочен към предоставяне на изключително успешни дигитални маркетингови кампании, сред клиенти в много различни сектори, включително автомобилостроенето, електронната търговия, здравеопазването, недвижимите имоти, криптовалути (ICO), спорта и развлеченията, технологиите, пътуванията, образованието и нестопанската дейност.

Пламен работи с клиентите, за да отговори на нуждите, визията и целите на бизнеса им, като същевременно настройва акаунтите и рекламните кампании, като гарантира, че всички ресурси ще са налични за постигане на максимални резултати, гарантира, че компанията е подходящо място за онлайн промотирането Ви.

Анализира, какво е необходимо за нарастването на потребителите и клиентите на сайта Ви и предоставя най-добрите решения. Основна цел е да гарантира, че крайните потребители на уебсайта минават през удобен за разбиране и използване интерфейс, който ще доведе до по-високи проценти на реализация за бизнеса на клиентите, както и ще получите многофункционален и модерен сайт/магазин с UI/UX Design и отличен прочит от ботовете на търсачката.

Пламен подхожда към всички проекти с ентусиазъм и силно желание да създаде свежи, проницателни, и уместни идеи. Той има техническото разбиране за начина, по който дизайнът и излъчването на сайта, трябва да работи със система за управление на съдържанието в собствената си среда.

Пламен е голям фен на това, да направи работата, възможно най-добре и да води своя отбор по пример само напред и нагоре.

Извън "WebSitePR", той е грижовен баща на две деца, които обича да ги насочва към програмирането.

За Пламен може да потърсите и в:

Twitter

LinkedIn

Публикации: списание Икономист; PRinBulgaria

Ани Митева "Ansi" - Web Designer

Web Designer
Ани Web Designer at WebSitePR
Ани Митева Web Designer

Работата на Ани включва напреднали сайтове за електронна търговия, корпоративни уеб сайтове, информационни сайтове, представящи продукти и услуги по целия свят и редица други авангардни проекти.

Ключът към успеха на Ани е нейната невероятна способност да поеме сложен проект и да го разчупи с поетапен подход. Използвайки проактивен подход, Ани не само успешно реализира онлайн мечтите на клиентите си, тя надхвърля очакванията им,  които дават на клиентите още по-голяма възвръщаемост, от онлайн инвестициите си, в бизнеса.

Ани обича да обогатява знанията си, прилага водещи и иновативни световни тенденции към всички проекти, до които се докосне, позволявайки им, да се наложат бързо и ефикасно на пазара.

Ани е естет и е уверена, в това което може и прави. Може да спори с часове за уменията си (не я оставяйте да направи това).

Facebook

Пам Йорданова - Copywriter

Copywriter
Пам Йорданова
Пам Йорданова Copywriter

За Пам най-важното и най-трудното нещо в професията на копирайтъра е не толкова да измислиш една добра идея, колкото да я представиш по такъв начин, че хората да й повярват и да я харесат.

И на колегите си да я обясниш така, че да ги грабне и те да искат да вложат усилия в нея. Постоянно се раждат страхотни идеи. Те обаче не са разказани по правилния начин и просто отиват на вятъра.

Пам успява да създаде уникални текстове за нашите клиенти, независимо в коя сфера на бизнеса са брандирани като се започне от различни сектори, включително автомобилостроенето, електронната търговия, здравеопазването, недвижимите имоти, спорта и развлеченията, технологиите, пътуванията, образованието и нестопанската дейност.

Пам успява да създаде уникална и полезна информация за сайтовете на нашите клиенти не само на Български, но и на Английски и Френски езици. Доброто класиране и на нашия сайт до голяма степен се дължи на статиите и текстовете които Пам създава и превежда за нас.