Сайтът на SEO агенцията WebSitePR започва своята история през април, 2009 година. Идеята възниква след разговор между приятели, които се занимават любителски с оптимизация ( фрилансъри SEO оптимизатори ) и популяризиране на уебсайтове на техни близки и познати.
От тогава до днес, това хоби се превърна в наша професия. Професия с една основната цел - да Ви популяризираме, да Ви оптимизираме и да Ви направим N1 в Google.

Ние сме фирма, създадена от специалисти в различни области на ИТ услугите. Идеята беше да предложим комплексно обслужване на клиентите, за да не им се налага да търсят дълго правилното решение за своя бизнес. Целта ни е да предложим комплексна услуга на базата на поносима месечна такса. Така и вие да получите услуга от тип: Поддръжка на сайт, Добавяне на нови функционалности за сайта Ви, дигитален маркетинг и настройки на рекламни кампании за Гугъл, Фейсбук и др (за увеличаване на продажбите), SEO на сайт и онлайн магазин (за да излезе на първа страница и да повиши посещаемостта), поддръжка на страници в социалните мрежи (организиране на игри и постове) -  Получавате всичко това като цената може да поискате оттук или да видите ориентировъчна цена тук.

От тогава до днес, екипът ни нарасна, ала приятелските отношения между нас и клиентите ни се запази, а състезателният хъс да успеем да изведем сайта Ви на първо място в Google, се е усилил многократно.

SEO Оптимизацията ни покрива широк спектър от сайтове с различна дейност - без значение дали е онлайн магазин, рекламна агенция, корпоративен сайт или стоматологичен кабинет. Във всеки клиент и уеб-сайт влагаме много труд, за да постигнем заедно желаните резултати. За нашия успех говорят постоянно нарастващите ни: показатели,  международните клиенти и сайтове, по които работим, както и десетките регионалните и Български клиенти.

Най-важното правилно при нас е да носим отговорността си – или ще ви изведем на първа страница, или ще ви върнем парите. Няма какво да загубите при нас – оптимизацията Ви в Google ще бъде номер 1.

Екипът на сайта работи в тясно сътрудничество с международните организации по SEO, спазва всички добри стандарти и практики при извършаването на SEO оптимизацията. Посещаваме редовно различни конференции и семинари, свързани с бранша, следим актуалните промени в алгоритъма на търсачките и новите методи от световно известните SEO оптимизатори и анализатори. Интересуваме се от последните новини и ги споделяме с Вас в блога ни.

Имаме богат архив от статии, който се допълва постоянно. WebSitePR е ресурс за всеки интересуващ се от оптимизация и грижещ се за "здравето" на своя сайт. Сред статиите ни ще намерите не само наши новини, но и световните (руски и американски), чрез който допълнително можете да се информирате за SEO средата в търсачките от цял свят.

Мисията на сайта е да популяризира Вашият уеб-сайт и да Ви изведе на челните позиции в Google. Нашите SEO специалисти работят без скрити (лоши ) SEO техники - методи и резултатите за вас са дълготрайни и стабилни.

Пламен Йорданов SEO и WEB developer

SEO expert & WEB developer
Пламен Йорданов SEO § WEB Developer
Пламен Йорданов SEO § WEB Developer

Пламен Йорданов е един наистина успешен SEO специалист и WEB developer с многобройни проекти и рекламни кампании зад гърба си. Повече от десетилетие опит в областта на изкуството (изкуството на SEO, модерния уеб дизайн и програмирането). Пламен е имал невероятният шанс да наблюдава как уебсайтът преминава от лукс към необходимост за малки и големи компании.

Съсредоточен върху SEO, той оптимизира процента на реализациите (CRO), които повишават "видимостта" при търсене, и използва добрите практики за изграждане на уеб сайтовете. Пламен е ръководил дизайна, създаването и оптимизацията на някои от най-предизвикателните проекти, които са спечелили награди. Обича да вижда как се променя индустрията, да помага на компаниите в развитието на бизнеса наравно със своите уеб сайтове. Създава множество функционалности за сайтовете, над които работи , като спомага те да станат User-friendly, UI/UX, добре класирани, популяризирани и много успешни проекти.

Пламен е насочен към предоставяне на изключително успешни дигитални маркетингови кампании сред клиенти в много различни сектори, включително автомобилостроенето, електронната търговия, здравеопазването, недвижимите имоти, криптовалути (ICO), спорта и развлеченията, технологиите, пътуванията, образованието и нестопанската дейност.

Пламен работи с клиентите, за да отговори на нуждите им, визията и целите на бизнеса, като същевременно настройва акаунтите и рекламните кампании. Той гарантира, че всички ресурси ще са налични за постигане на максимални резултати и че компанията ни е подходящо място за онлайн промотирането Ви.

Като SEO експерт, той анализира какво е необходимо за нарастването на потребителите и клиентите на сайта Ви и предоставя най-добрите решения. Основна цел е да гарантира, че крайните потребители на уебсайта минават през удобен за разбиране и използване интерфейс, който ще доведе до по-високи проценти на реализация за бизнеса на клиентите, както и ще получите многофункционален и модерен сайт/магазин с UI/UX Design и отличен прочит от ботовете на търсачката.

Пламен подхожда към всички проекти с ентусиазъм и силно желание да създаде свежи, проницателни, и уместни идеи. Той има техническото разбиране за начина, по който дизайнът и излъчването на сайта трябва да работи със система за управление на съдържанието в собствената си среда.

Пламен е голям фен на това да свърши работата си възможно най-добре и да води своя отбор по пример само напред и нагоре.

Извън SEO фирмата "WebSitePR", той е грижовен баща на две деца, които обича да насочва към програмирането.

За Пламен може да потърсите и в:

Twitter

LinkedIn

Публикации: списание Икономист; PRinBulgaria

Теодор Ивчев "Тео" -  WEB developer

WEB developer
Теодор Ивчев - WEB developer at WebsitePR
Теодор Ивчев - WEB developer

Тео е един от най-опитните и утвърдени програмисти в екипа ни и може да бъде за пример със знанията и уменията си.

Тео притежава много добри умения за решаване на уеб проблеми и казуси от ежедневната работа. Едни от силните му качества са: отговорност, точност и съобразителност. Това, заедно с добрата работа в екип, е другото, което му помага в професията. Познанията му в JavaScript, jQuery и PHP, спомагат винаги да намира интересни, иновативни и рационални решения в множеството казуси с които се сблъсква в ежедневната си работа.

Тео е винаги готов да помогне на колега за което, ние в WebsitePR го ценим много.  Според него извънработните ангажименти и занимания са нещата, които също много допринасят за професионалното израстване.

Тео в свободното си време е отдаден на грижа за семейството, прекрасната си съпруга и приятелите.

 

Ани Митева "Ansi" - Web Designer

Web Designer
Ани Web Designer at WebSitePR
Ани Митева Web Designer

Работата на Ани включва напреднали сайтове за електронна търговия, корпоративни уеб сайтове, информационни сайтове, представящи продукти и услуги по целия свят и редица други авангардни проекти.

Ключът към успеха на Ани е нейната невероятна способност да поеме сложен проект и да го разчупи с поетапен подход. Използвайки проактивен подход, Ани не само успешно реализира онлайн мечтите на клиентите си, тя надхвърля очакванията им,  които дават на клиентите още по-голяма възвръщаемост, от онлайн инвестициите си, в бизнеса.

Ани обича да обогатява знанията си, прилага водещи и иновативни световни тенденции към всички проекти, до които се докосне, позволявайки им, да се наложат бързо и ефикасно на пазара.

Ани е естет и е уверена, в това което може и прави. Може да спори с часове за уменията си (не я оставяйте да направи това).

Пам Йорданова - Copywriter

Copywriter
Пам Йорданова
Пам Йорданова Copywriter

За Пам най-важното и най-трудното нещо в професията на копирайтъра е не толкова да измислиш една добра идея, колкото да я представиш по такъв начин, че хората да й повярват и да я харесат.

И на колегите си да я обясниш така, че да ги грабне и те да искат да вложат усилия в нея. Постоянно се раждат страхотни идеи. Те обаче не са разказани по правилния начин и просто отиват на вятъра.

Пам успява да създаде уникални текстове за нашите клиенти, независимо в коя сфера на бизнеса са брандирани като се започне от различни сектори, включително автомобилостроенето, електронната търговия, здравеопазването, недвижимите имоти, спорта и развлеченията, технологиите, пътуванията, образованието и нестопанската дейност.

Пам успява да създаде уникална и полезна информация за сайтовете на нашите клиенти не само на Български, но и на Английски и Френски езици. Доброто класиране и на нашия сайт до голяма степен се дължи на статиите и текстовете които Пам създава и превежда за нас.

Райна Бараковска - Expert Copywriter

Expert Copywriter
Райна Бараковска - Copywriter
Райна Бараковска - Expert Copywriter

За Райна най-важното нещо е да създава уникално съдържание за уеб, което да привлича все повече и повече потребители и ги подтиква към желаните от вас действия, било то закупуване на даден продукт, услуга или абонамент.

Тя изгражда, посредством текстове един разпознаваем образ на вашия продукт, услуга или марка.

Обича добрия и подходящ тон на комуникация, като винаги се стреми да представи хубавата страна на живота. Горещо препоръчва голяма доза смях, умерени тренировки и отпускаща музика за справяне в най-стресовите дни.

Усмивката и никога не слиза от лицето, защото според нея живота е един и не си заслужава да го живеем нацупени 😉

 

 

Христиана Пламенова - Expert Digital Marketing

Експерт дигитален маркетинг / копирайтър
Expert Digital Marketing
Expert Digital Marketing

Дигитален разказвач на истории, маркетолог и ентусиаст в сферата на социалните мрежи. Така най-накратко можем да опишем  експерта ни  по дигитален маркетинг и копирайтинг – Христиана.

Зад гърба си тя има стотици успешни имейл кампании, популярни статии от всички сфери на бизнеса и десетки бизнес страници в социалната мрежа „Фейсбук“.

Маркетингът и рекламата е призванието, което Христиана открива след дългогодишна работа като редактор в популярно българско предаване и онлайн медия, а мотивацията, която я кара да създава креативни решения за бизнеса – доволните клиенти.

Към настоящия момент Христиана стои зад планирането и реализирането на интегрирани маркетингови комуникации за редица клиенти. Възвръщаемостта на инвестициите е в основата на всяка рекламна кампания, която тя реализира в социалната мрежа Фейсбук, а познаването на потребителското поведение прави всяка нейна публикация в мрежата истински успех. Персоналното отношение и вниманието към детайла пък я изграждат като експерта, на който десетки клиенти поверяват онлайн имиджа и присъствието си.

За Христиана маркетингът в социалните мрежи е елементът, който може да изведе всеки бизнес напред и да допринесе до достигане на потенциални клиенти.

В свободното си време тя  е любител фотограф и горд собственик на френския булдог Ема.

 

Споделете: