SEO оферта, цена за оптимизиране на сайт

SEO оферта - цена за услугата SEO стандарт включва:


  •  - SEO оптимизация на сайта ви;
  •  - Безплатна поддръжка на Вашия Сайт;
  •  - Безплатен редизайн (при необходимост);
  •  - Безплатно добавяне на нови функционалности;
  •  - Получавате персонален акаунт за сайта или онлайн магазина си откъдето може в реално време да следите състоянието и SEO резултатите по множество показатели;

ЦЕНА: 290 лева без ДДС на месец за период от 8 месеца.

* отстъпка за повече от 1 сайта!

 

SEO Цена
план стандарт
290
без ДДС на месец

SEO качество без компромиси


 

seo Цена за малък Фирмен сайт
SEO оптимизация цена: фирмен сайт ~ 30 страници:
180
без ДДС на месец
seo Цена за голям интернет магазин
SEO оптимизация цена: онлайн магазин > 300 000 страници:
по Договаряне
попитайте ще сравним цените и ще ви дадем най-ниска оферта спрямо seo колегите

Получавате професионален дигитален маркетинг специалист и програмист, на тази цена, както и професионално и любезно отношение. Може да избирате на какво да се наблегне през месеците поддръжка , дали на платената реклама, дали на органичното търсене , или комплект на двете стратегии, като през това време може да разгледате сайтовете на вашите конкуренти и да поискате да реализираме функционалности които имат те и смятате , че биха били полезни за вас, така ще получите съвършен сайт , добре класиран и с отличен UX/UI дизайн

WebsitePR е изключително - ефективната фирма в сферата на SEO оптимизацията.

Нашият екип от специалисти е с дългогодишен опит. Внимателно, прецизно и креативно ще се погрижим вашият сайт, да е на челните места в Google както и да бъде лесен и функционален за потребителите си.

Повечето фирми предлагащи SEO услуга споменават, колко много сайтове са създали и къде се класират, но никога не дават конкретна ясна информация, която да можете да проверите на момента.
Ние от своя страна сме изредили в нашето ПОРТФОЛИО реални проекти, които сме изпълнили - може да се провери как са изработени и къде са класирани към момента.