Прочетете мненията на наши клиенти, за който сме извършвали SEO и development на и за техните онлайн магазини и web платформи.

Можете да прегледате нашето богато ПОРТФОЛИО или да прочетете отзиви на някой от клиентите ни:

Частно езиково училище „Св. Георги“:

Откакто ползваме услугите на WebsitePR в лицето на SEO експерта им Пламен Йорданов

Откакто ползваме услугите на WebsitePR в лицето на SEO експерта им Пламен Йорданов, сайта ни излезе на първа страница по много важни за нас ключови думи. Препоръчваме SEO специалиста г-н Йорданов.

5.0 stars (based on 12 ratings)

TopGear.BG:

SEO и изработка на сайта на TopGear

Много сме доволни, създадоха ни уникално функционален сайт, който се доближава почти на 100% до сайта-майка. Всичко, което поискахме от техния SEO web developer (Пламен Йорданов) беше изпълнено в срок и качествено.

5.0 stars (based on 12 ratings)

Hello.BG:

Изграждане на сайта на HELLO Buglaria

По време на изработване на сайта ни екипът на WebsitePR ни даде много идеи и благодарение на креативността на дизайнерите и програмистите ние се радваме на един наистина успешен и функционален продукт. Доволни сме от сътрудничеството ни с WebsitePR. Новия сйт на hello бе изработен бързо, качествено и професионално!

5.0 stars (based on 12 ratings)

Спекта Ауто:

изграждане и оптимизация за търсачката на Гугъл

Получихме отличен и модерен сайт, изработиха ни множество лизингови калкулатори и специфични форми за конкретните ни нужди.В лицето на Пламен Йорданов открихме не само много дoбър Уеб разработчик , но и изключителен SEO експерт, който класира сайта по множество ключови думи на първа страница в Гугъл. Препоръчваме горещо WebsitePR и Пламен Йорданов, на всеки, който му е необходим модерен, функционален и добре класиран сайт.

5.0 stars (based on 12 ratings)

Kanor:

Магазин за мебели, паркети и врати

Изключително сме доволни от комплексната услуга създаване на  сайт и SEO, създадоха за нас калкулатори и форма за „бързи поръчки“.  Пламен Йорданов е не само много дoбър Уеб разработчик , но и изключителен SEO експерт, който изведе сайта ни, по множество ключови думи на първа страница в Гугъл и проведе няколко много успешни рекламни кампании за Фейсбук и Гугъл.

5.0 stars (based on 12 ratings)

eVinetka:

успешен сайт, който бързо постигна целите си да е модерен, лесен за ползване и уникално добре SEO класиран

Пламен Йорданов създаде за нас изключително успешен сайт, който бързо постигна целите си да е модерен, лесен за ползване и уникално добре SEO класиран, като по най важните ни за нас ключови думи е на първите места на първа страница в Google, за което сме изключително благодарни.

5.0 stars (based on 12 ratings)

Private Cleaning Oxfordshire:

Сайт за почистващи услуги в Оксфорд, Англия

WebSitePR в лицето на SEO специалиста им, г-н П. Йорданов, класира сайта ни на първите места в Гугъл за Англия, с което привлякохме голям брой нови клиенти и бизнеса ни се разрасна, с гордост можем да потвърдим ,че сме една от най успешните фирми за почистване в Великобритания и продължаваме да се разширяваме, Към момента сме се доверили на WebSitePR  и за други наши проекти.

5.0 stars (based on 12 ratings)

3DbgPrint:

сайт за 3d принтери и консумативи

Откакто пое сайта ни за SEO оптимизация, изплувахме по най-важните ни фрази и ключови думи сред първите 3 резултата на първа страница в Google търсачката.

5.0 stars (based on 12 ratings)

 

Хамали ХАРИ

Мнение от хамали Хари

Благодаря на Пламен и екипът му за професионализма и качественото обслужване! Държим сайт за хранителна добавка и лансирането му на онлайн пазара беше истинско предизвикателство – обиколихме няколко агенции, докато намерим съвестни експерти…. Вече 2 години фирмата поддръжка сайта ни и се грижи за оптимизацията му. Класираме се много по-добре, както и имаме поръчки от клиенти от цял свят.

5.0 stars (based on 12 ratings)

VsichkiStoki:

Мнение от VsichkiStoki

Бързина, коректност и достъпни цени – така бих описал Website PR. Направиха сайта ми от 0, като се съобразиха с всяко мое изискване и функционалност. Сега сайтът ни работи, налице са и продажби и ще продължим със SEO абонаментна услуга. Поздрави!

5.0 stars (based on 12 ratings)

еКлима:

Мнение от Еклима климатици

Искахме да изведем бизнеса си на по-професионално ниво. Доверихме тази задача на Пламен и екипа му и те се справиха повече от чудесно – сега бизнесът ни има модерен и професионален облик. Вече 1 година използваме и за SEO фирмата и постепенно започнахме да получаваме запитвания и поръчки ежедневно.

5.0 stars (based on 12 ratings)

Политик:

Доволен клиент

Имах проблем с няколко статии, които бяха излезнали в онлайн пространството без мое знание и сериозно ми вредяха, а от редакциите на въпросните “медии” отказаха да свалят материалите и се наложи да потърся помощ от ИТ специалист…. Потърсих и открих фирмата и след разговор и консултация с Пламен Йорданов се уговорихме да ми помогне. За 1 година статиите постепенно бяха премахнати от първите страници на Google. Препоръчвам!

5.0 stars (based on 12 ratings)
Споделете: