Създаване на качествен и функционален web сайт/магазин с мисъл за добро SEO класиране

Изработка на уеб сайт / онлайн магазин:
За изработката на Вашия уеб сайт / онлайн магазин ще са необходими няколко основни етапа:

  1. Изграждане на сайт, концепцията на дизайна и функционалностите;
  2. Изработка на уеб дизайна за сайта / онлайн магазина, съобразен с новите тенденции за UI/UX и най добрите практики за изграждане на сайт / магазин, ориентиран към SEO;
  3. Инсталация и изработка на програмния код на уеб сайта;
  4. Обработка на снимковия и текстов материал, настройка и попълване на базата данни;
  5. Залагане на базови SEO настройки;
  6. Създаване на функционалности по желание на клиента с цел улесняване на клиентите и администраторите на сайта;

Всеки един от етапите ще се реализира професионално от нашия екип в срок и с нужното внимание и прецизност.

Изграждане на концепцията:

Много хора смятат, че изработката на един уеб сайт започва с изграждането на дизайна му. Това не е така. Изработката на дизайна е само един от етапите на създаване на уеб сайт.

Концепция и идеи за изграждане на Интернет сайт и онлайн магазин
Концепция и идеи за изграждане на Интернет сайт и онлайн магазин

Първа стъпка – определяне на целите и задачите, които уеб сайтът си поставя. Целите могат да бъдат от различно естество: привличане на нови клиенти, позициониране на компанията като лидер на пазара, информационна поддръжка на вече съществуващи клиенти, промотиране на конкретен продукт и т.н.

След това ще определим състава на бъдещата аудитория и нейната география: кой, откъде и защо ще посещава уеб сайта?

На следващ етап се обсъждат въпросите по оформлението на уеб сайта, разглеждат се основните изисквания към него, неговата структура, начините за последваща работа. Определя се стойността на поръчката, сключва се договор и се съставя график за изработка на уеб сайта.

Изработка на дизайн на уеб сайт / онлайн магазин:

Дизайнът на уеб сайта се съобразява изцяло с желанията на клиентите, като се вземат предвид особеностите на логото и фирмения стил.

Изработка на програмния код на уеб сайта:

Когато дизайна на уеб сайта е съгласуван и приет от клиента ни и всички необходими страници са утвърдени, започва изработката на програмния код на уеб сайта.

Програмирането на уеб сайта включва в себе си изработката на система за управление на сайта и потребителска част.
Обръща се специално внимание на добрите практики на записане на код. Както и сайтът да е ориентъран към отлично класиране в търсачката на Гугъл. Споазват се най- добрите SEO практики и изисквания.

Вие ще можете сами да боравите и контролирате съдържанието на сайта, да създавате нови раздели и да управлявате менютата и функционалностите му.

Обработка на снимковия и текстовия материал и попълването на базата данни:

Времето за обработка на текстовия и снимковия материал и попълването на базата данни е пряко свързана с:

- Вид на предоставяните изходни материали (дали се предоставят в електронен формат, на хартия, дали се изработват или обработват от изпълнителя);
- Попълване на сайта с информация (дали остава наше задължение или на поръчителя).

Обикновено при изработка на уеб сайт се приема попълването на базата данни в обем, необходим за тестване на сайта. Ако ни бъде поръчано вкарването на цялата информация ( това понякога са хиляди и десетки хиляди позиции), то цената се определя в пряка зависимост от вида и обема на предоставяната информация.

Като резултат от дадения етап от изработката на уеб сайта се достига до неговия работещ вариант (по същество това е пълноценно работещ уеб сайт). След тестване и внасяне необходимите изменения, приетият уеб сайт се публикува в Интернет, а също така се регистрира в основните търсещи системи и каталози.

Изграждане и изчистване на мобилна версия / респонсив дизайна на сайта / магазина:

Голяма част от потребителите са свързани в интернет, чрез своите мобилни устройства – телефони, таблети, които вече са много достъпни и разпространени в мрежата.

цена изграждане на уеб сайт / онлайн магазин
изграждане на уеб сайт / онлайн магазин

Най-популярната търсачка (Google) , препоръчва адаптивен (риспонсив, отзивчив) дизайн за уеб сайтовете. Сайтовете, които са с риспонсив дизайн се класират по-добре измежду резултатите от търсене.

Мобилният сайт или оптимизираният за мобилни устройства уеб сайт с риспонсив дизайн е създаден, с цел да бъде разглеждан от всички мобилни устройства.

Тъй като мобилните устройства имат значително по-малки размери на екрана от настолни компютри, важно е при осигуряване на практическата работа да се вземат под внимание потребителите с мобилни устройства.

Подходящата мобилна версия на сайта (UX/UI дизайн)може да заинтригува потребителите Ви и дори да открие съдържанието Ви пред изцяло нова аудитория.

 

Предимствата да имате мобилен сайт или сайт с адаптивен риспонсив дизайн са няколко:

• по-лесна навигация;
• по-ефективно представена информация;
• оптимизиран дизайн;
• олекотен код, генерираш по-нисък мобилен трафик през 3G мрежа;
• двойна индексация на сайта ви в търсещите машини;

При търсенето на ключова SEO дума през мобилни устройства, Google показва именно уеб сайтовете, които имат мобилна версия на сайта си или са с риспонсив дизайн, пред уеб сайтовете, които нямат.

Ето защо колкото по-рано изработите мобилна версия или адаптивен риспонсив дизайн на вашия сайт, толкова по-добре за вас, защото ще изпреварите конкуренцията и така ще достигнете до много повече клиенти.

Ако смятате, че вашият сайт трябва да придобие мобилна версия или риспонсив дизайн, моля попълнете нашата контактна форма и ние ще ви направим предложение с цена за изработка.

При изработката на динамични уеб сайтове, използваме системи за управление на съдържанието, които улесняват работата в сайта, както за професионалисти, така и за крайни потребители.

Всеки уеб сайт е съвкупност от технологии, чието успешно интегриране идва до голяма степен с опита на хората, които го изграждат и разработват. Нашият опит се базира на повече от 20 години в Интернет разработването на уеб сайтове и приложения, от най-обикновени статични HTML сайтове, до сложни, комплексни корпоративни проекти със структура от хиляди страници и различна по сложност интегрирана функционалност.

Използвани технологии:

JavaScript;
PHP;
CMS;
HTML5;
SSL;
Apache;
Google Analytics;

Изработка на онлайн магазин с мисъл за добро SEO класиране в търсаките
Изработка на онлайн магазин с мисъл за добро SEO класиране в търсаките

Стараем се сайтовете, които създаваме, да бъдат с красив и впечатляващ дизайн, добре класирани в търсачките с технологиите на SEO 2.0, но и да бъдат функционални и обърнати към максимална практичност и ефективност, насочени към отличното потребителско изживяване.

Изработените от нас сайтове имат абсолютна мобилна съвместимост, отговаряйки на съвременните технологични тенденции за максимална потребителска достъпност.

Успехът на всеки уеб проект не зависи само от това да бъде добре изграден, като дизайн и функционалност, но и от неговото постоянно развитие – допълване с ценно за потребителите съдържание и неговото популяризиране в Интернет.

Платформите на които може да ви предложим изграждането на сайта или онлайн магазина биват:

WordPress;

PrestaShop;

OpenCart;

Joomla;

Magento;

Drupal;

Summer Cart;

Wix;

и написана специално за вас Custom платформа;

С това завършва изработката на уеб сайт / онлайн магазин при нас , моля свържете се с нас за да ви дадем най-добрата цена за изработка на уебсайт или Интернет магазин в зависимост от големината и необходимите функционалности, които търсите.

Споделете: