премахване на негативните резултати публикации в Google

Офертата / ЦЕНАТА за премахване на негативните резултати/публикации в Google включва:


Ако някой е решил да Ви наклевети/нахули в блог/форум/социална мрежа/Интернет сайт и Google е индексирал тези публикации.Това би повлияло на репутацията и бизнеса Ви. Необходимо да бъдат премахнати от индекса на Google, за да запазите доброто си име, а и това на фирмата Ви!

Имайте предвид, че публикации от стари домейни и силни сайтове, такива с високо "доверие" от страна на Google, много трудно се отстраняват/"избутват" от първите страници на търсачката. Публикация, която е била около месец в SERP-а на Google, е доста по-лесно да се извади оттам, отколкото, ако е "отлежала" месеци, дори години.

Още повече, че след толкова време нямате правно основание да искате тази страница да бъде свалена, както и Вашият сайт/публикация няма да "тежи" пред търсачката, ако е по-нова от публикуваната. Това определя времето като особено важно и е добре да се вземат мерки или да се потърси помощ навреме.

В крайна сметка всяка една негативна публикация, може да бъде премахната с правилната стратегия и търпение.

 

НА ЦЕНА: от 390 лева без ДДС.

Цена за услугата "Премахване и почистване на негативни публикации от първа страница в търсачката"
мин. срок 6-12 месеца
390 лева
без ДДС на месец

Изграждане на положителна онлайн репутация

WebsitePR е най-ефективната фирма в сферата на уеб ПР-а

Нашият екип от специалисти е с дългогодишен опит и внимателно и прецизно ще се погрижи за Вашата онлайн репутация.

Когато Ваш клиент или партньор се поинтересува с какъв човек си има работа и се разрови в Интернет, не бихте искали още при отваряне на първата страница да излезнат негативни публикации. Тогава първото, което ще направи впечатление, е негативното мнение или поръчана статия от ваш зложелател.

Споделете: