Управление на онлайн репутация (Online Reputation Management - ORM)

Предлагаме цялостно управления на онлайн репутацията за бизнеса ви, направете запитване за да получите уникална като цена оферта специално за вас!

  • Поддръжка и развитие на страницата ви в Facebook;
  • Поддръжка и развитие на канала ви в YouTube;
  • Поддръжка и развитие на страницата ви в Instagram;
  • Поддръжка и развитие на страницата ви в Pinterest;
  • Публикации и активност в Форуми и директории за публикуване;
  • Настройка на Рекламни кампании в Ads и Facebook;
  • Създаване на текстове, банери, анимации, игри, приложения и др. в социалните мрежи;
  • SEO

управление на онлайн репутация, онлайн имидж
управление на онлайн репутация, онлайн имидж

Никога не можете да имате пълен контрол над това което се случва, пише и говори в Интернет за вас Вашата фирма онлайн обособно в социалните мрежи, вие обаче можете да отправите свое собствено послание. В днешно време процесът на управление на онлайн репутация е изключително важен за поддържането на един успешен бизнес. Нужен е контрол и оценка на това, което Вашите клиенти и конкуренти правят в Интернет, за да можете адекватно да изградите имиджа си.

Всеки търси информация, дали това е марка, услуга, продукт, или лице – няма никакво значение. Ето защо е изключително важно да имате на разположение добра стратегия за управление на онлайн репутация. По този начин вие ще знаете какво да правите, ако сте погрешно оценени от потребителите онлайн.

Ние от WebSitePR ще създадем за вас маркетингова стратегия, с който ще поемете контрол над вашата репутация онлайн, като успешно контролирате и насочвате информацията, която се публикува. Съвместната интеграция на услугите и стратегиите, които ви предлагаме, ще ви дадат желаните резултати.

 

 


Какво ви предлагаме:

Представяне на Вашия бранд:

Много често присъствието ви в Интернет е първият и най-важен фактор, който прави впечатление на обикновения потребител. Добра стратегия, която представя марката ви като търсена, положителна и социално активна, може да доведе до ръст в продажбите, нови фенове, добри отзиви, а това, само по себе си, увеличава популярността на бранда.

Онлайн репутация

Подхода ни към управлението на онлайн бизнес репутацията ви включва: изграждането на силни онлайн позитиви, добър социален профил, включително интеграция на най-добрите SEO техники, с помощта на които целенасочено развиваме информацията, която се предоставя в интернет. Ние ще ви асистираме да съживите, издигнете и съхраните марката ви.

Въпреки че се твърди, че „Лоша реклама няма“, ние ще ви помогнем да насочите потребителите към положителната такава. Разполагаме и с значително количество уеб инструменти и подходи, които се използват при управлението на онлайн бизнес репутацията.

Онлайн репутация в социалните медии и страници

Вие сте сериозна голяма фирма, Хората говорят за вас в социалните мрежи (Facebook, G+, Twitter, Linkedin, или др.). Фирма ви трябва да има натрапчиво голямо присъствие там. Така можете да информирате потребителите за това, което вие желаете те да чуят, а не това, което ще прочетат по разни форуми или оставени коментари – било то достоверни или пълна измислица.

Като допълнение към управлението на онлайн репутацията ви, ние ще създадем стратегия за подобряване на имиджа на марката ви в социалните мрежи, като изградим и поддържаме добра обратна връзка с потребителите.

SEO за сайта или магазина ви e факторът при ORM!

Дори да кажем, че сме създали позитивни послания и ги публикуваме, разчитайки, че всички ще ги видят то без SEO оптимизация за търсачките на сайта/магазина ви, всички положени усилия ще бъдат недостатъчни, тъй като няма да има кой да ги намери.

Като създадем репутация за марка ви и развием онлайн активите ви, SEO оптимизацията ще помогне съдържанието да се изкачи и появи по-високо в резултатите на търсачките до достигане на първа страница. Тогава ще забележите положителната промяна в отношението към вас и вашата фирма.

В това се състои една добра кампания за управление на онлайн репутация.

Поддръжката на положителна онлайн репутация отнема доста време, за да се сдобиете с нови клиенти, но отнема само секунда, за да я загубите.

Ние ще ви помогнем да победите негативните коментари. Вашият бранд означава всичко за вас, затова ви предлагаме успешно управление на онлайн репутация, предоставена от опитния екип на WebSitePR.

Споделете: