разширяване на функционалностите за вашия сайт
разширяване на функционалностите за вашия сайт

Предлагаме, разширяване на функционалностите за вашия сайт или онлайн магазин с цел, по добро и лесно ползване от вашите клиенти, а оттам и по добро и по-предно SEO класиране в търсачките. Гугъл дава приоритет на сайтове, които носят полезна информация, лесни за ползване и употреба, бързи и без скрити подвеждащи секции.

Примерно:

  • сайта не трябва да излиза от екранното поле: което значи, че трябва да е добре форматиран, шрифтовете трябва да са лесни и нужната големина да не се напрягате особено под мобилна версия на сайта, бутоните и линковете не трябва да са близко един до друг и да дават възможност безпроблемно да се натискат без взиране и "целене"  и т.н..
  • сайта трябва да зарежда бързо: това може да се постигне, като се оптимизира заглавната страница, примерно да се оптимизация на снимките и преместване и минимизирането на скриптовете и стилизацията, създаване на възможности за кеширане на страниците на сайта, създаване на бързи бутони за преход към допълнително важни секции и страници (примерно контактна форма, която да отваря след натискане на бутон  за да не зарежда още с първоначалното зареждане на сайта) и др.
  • клиентите и потребителите на сайта трябва да могат лесно и бързо да стигат до желаната от тях информация, примерно: да има бутон за мигновено набиране на телефона, бутон за бърз достъп до контактна форма , която да има секции за избиране, а не да трябва да се описва всичко(всяка услуга която предлагаме), да има бутони за шерване към социалните мрежи, бутони или акордеон менюта за предлагане на оферти, бърза поръчка за онлайн магазини, оптимизиране на поръчката на онлайн магазини (премахване на ненужни и незадължителни полета - с цел клиента максимално бързо да направи своята поръчка), филтри за по лесно намиране на желания продукт създаване на калкулатори, чрез които клиента много по лесно и бързо ще може да разбере от кое по колко ще му трябва и колко ще струва и т.н.

Или от всичко до тук ще обобщим: ние ще направим така, че клиентите и потребителите ще могат лесно и бързо да стигнат и реализират търсената от тях услуга или поръчка, което ще се отрази благоприятно и на класирането на сайта ви в Google, защото той винаги дава предимство на сайтове и магазини, които се грижат за потребителите и са най полезни за тях. вашата SEO оптимизация ще се подобри, вие ще бъдете "ПОЛЕЗНИ" в лицето на търсачката и така ще осигурите топ класирането на сайта си - първа страница в търсачките.

Ще направим/създадем за вас, всички тези функционалности, описани по горе и още други, за които се сетите или видите по други сайтове не се колебайте,а ни попитайте за всичко, което пожелаете да имате на сайта и ние ще ви предложим разумна цена и бърза реализация.

Пример за различни функционалности на сайтове:

websitepr

Споделете: