SEO - използване на обратните връзки или подобряване на класирането, чрез feedbacks

Структурата на обратните връзки на вашия сайт има голямо влияние върху класацията на уеб страниците ви. Не си губете времето с безполезни препратки, избирайте качествени SEO връзки за вашата SEO оптимизация! Анализ на SEO връзката:

1. Вашите уеб страници трябва да са работещи и доказани преди да изградите обратни препратки Преди да започнете работа с линковете, които водят към вашия сайт, трябва да сте сигурни, че вашите уеб страници са готови за високо класиране.

Ако сайтът ви не работи, както трябва, ще бъде трудно да получите добри seo препратки. На Интернет страниците на вашия сайт трябва да присъстват подходящите ключовите думи, чрез които искате да получите високо класиране в търсачките.

В допълнение, търсачките трябва да са в състояние да направят seo анализ и сео разбор на съдържанието на страниците на сайта ви. Техническите грешки на уеб страниците могат да бъдат причината търсачките да не успяват да избутат сайта ви напред.

2. Намерете най-важните сайтове , т.е. сайтове с най-голяма SEO Тежест Търсете в Google топ 5 от ключовите думи, които са свързани с вашия бизнес и проверете дали интернет страниците, в които са изброени тези думи, са сред първите резултати.

Най-вероятно ще се появят 5-8 страници. Това са най-добрите сайтове, които можете да използвате за обратна връзка ( за поставяне на обратни seo линкове към вас). Тези свързващи сайтове имат основно влияние върху класацията на водещите сайтове в мрежата. Дори ако успеете да получите линкове само от 2 от тези сайта, seo ранглиста на уеб страницата ви ще се подобри драстично, т.е. резултатите ще са видими.

3. Снабдете се със seo линкове от уеб сайтове, които сочат към най-важните ви обекти. Последната стъпка е най-важната част. Намерете начин да получите линк към тези важни обекти. Бъдете креативни.

Някои сайтове ще се свържат с линк към вашия сайт, ако им предложите нещо в замяна, а други ще се свържат с вас, ако им помогнете за решаване на някой проблем, можете да си направите взаимна размяна на линкове или извършите за тях услуга свързана с вашата дейност. Има много законни начини да получите линк от Интернет сайт. Дори ако само някои от водещите сайтове решат да се свържат към вашия сайт, е изключително вероятно класирането ви да се подобри значително.

SEO оптимизацията е процес в който трябва да сте много креативни и инициативни за да се получат нещата , а добрият SEO оптимизатор може да направи чудеса с вашия сайт и да постигнете многократно повишаване на посещенията и продажбите от сайта си.