Типове seo оптимизация за търсачки

Според мястото на провеждане на работата по Seo оптимизацията на сайт seo-то се дели на два вида: Онпейдж оптимизиране на сайт и офпейдж оптимизиране на сайт (в сайта и извън него).
Предимства на On Page оптимизацията на сайт са че се постига гарантиран резултат, при това бързо и евтино. Недостатъците на Off Page оптимизацията са, че резултата идва бавно, скъпа е и е опасно да се извършва от непрофесионалисти.
On Page Seo оптимизация за търсачки - OnPage (вътре в сайта)

Вътрешната оптимизация на сайт (OnPage Seo) е обикновено оптимизиране на структурата, текстовете, урл адресите и html кода на уеб сайта така че всяка негова страница да се позиционира възможно най-високо в търсачките по естествен начин.
Ако се приложи самостоятелно, OnPage сео-то е подходящо за области и ниши с ниска до средна конкуренция. Забележете, че тази услуга не включва линк билдинг, което е най-скъпата част от оптимизацията и затова са възможни доста ниски цени.

Естествено, ниски цени не са възможни за областите с висока конкуренция като форекс, имоти, почивки, кредити, климатици, часовници, парфюми, туризъм, дизайн, хостинг, пари и доста други, включително почти всички англоезични ключови думи от по една и две думи. Там не може да се постигнат високи резултати само по този начин и е необходимо да се приложи оптимизиране в комбинация с линк билдинг услуги.
Off Page Seo оптимизация за търсачки, OffPage

OffPage Seo означава че се оптимизира извън сайта ви, работи се по други сайтове. Този тип Seo оптимизиране в комплект с правилно OnPage Seo оптимизиране дава още по-висок резултат, но е и по-скъп.

Линк билдинг в големи размери, публикуване на статии, прес релийзи, блог постове и постове в социални мрежи и други начини за популяризиране на сайта ви до изкарването му на първо място в Google. Можем да дадем отлични цени и за тази последна част от сео оптимизацията на сайтове.
SEO предлага линк билдинг в над ХИЛЯДА Български сайта. Това е много подходящо за областите с висока конкуренция като пари, недвижими имоти, новини, почивки, туризъм, форекс, банки, кредити, хостинг, услуги, мебели, часовници, дрехи, климатици и други. SEO предлага link building в над 2000 англоезични сайта - това е правилната услуга ако желаете да класирате сайта си за ключови думи на латиница. От тази услуга имат полза и сайтове които са със съдържание само на Български език но се опитват да се класират за ирази които имат английски еквивалент.

Споделете: