Онлайн магазин на drupal

Drupal е интернет платформа, която предоставя безплатна цялостна CMS система, която може да се използва за създаване и поддържане на блогове, уеб сайтове, фирмени страници, онлайн магазини и други. Това спестява много време и средства на собственици на тези интернет проекти.

Щом платформата бъде инсталирана на хостинг сървъра, потребителят има възможност да управлява, поддържа и прави необходимите промени в своя сайт, независимо от неговата насоченост. Може да използвате системата за почти всеки вид проект – фирмен сайт, представителен сайт, социална мрежа, портофио, страница за споделяне на мултимедия – видеа и изображения, личен сайт, обществен сайт, интернет магазин, форум и други.

Drupal е безплатна възможност за създаване на собствен бизнес, от който да печелите стабилни доходи. Платформата гарантира надеждност, стабилност и различни възможности. Притежава модули със сео ориентираност, които позволяват добро оптимизиране, създаване на вътрешен линк билдинг, подреждане на отделните категории и други.

Към предимствата на Drupal спада и това, че системата е с отворен код, което я прави достъпна и лесна за поддържане от фирмите, занимаващи се с това. Може да потърсите и да доверите сайта си в ръцете на избрана от вас компания. Модулите работят с всички онлайн услуги, които са познати на съвременния човек, докоснал се до света на ИТ услугите. Платформата се обновява и подобрява функциите си непрекъснато. Експертите, които я поддържат, следят иновациите и се стремят да я направят възможно най-лесна за ползване и същевременно предлагаща опциите, които всеки би потърсил. Благодарение на тези подобрения, платформата е търсена и предпочитана за изграждането на онлайн магазини.

Drupal има и своите недостатъци, сравнена с други подобни системи. Липсата на готови шаблони, които да задоволяват изискванията на потребителската маса, е част от тях. Обновяването на платформата е затруднено, а между 2 големи версии – невъзможно. Кокато излезе нова версия, старите спират да работят. Правилата на кода са по-специфични, заради което някои хора гледат със скептичен поглед към платформата.

Все пак, ако клиентът има по-специално желание за добавяне на разширение, то може да бъде изпълнено, благодарение на модулите на системата. Експертите, които застават зад нея, ще направят всичко възможно за подобряване на гъвкавостта и увеличаване напредъка на вашия сайт, интернет магазин или друг уеб проект. Ще ви бъдат предложени креативни решения, от които да изберете най-подходящото за своя бизнес.

Drupal се различава от останалите платформи, защото залага на качеството вътре в самия сайт, не на неговия облик. Затова няма и голямо разнообразие от готови безплатни шаблони. Има, но голяма част от дизайните и модулите са платени. Мнението на специалистите е, че качеството, което системата може да предложи на посетители на съответния сайт или онлайн магазин, ще възвърне многократно направената инвестиция в модул или готов платен шаблон при избор на дизайна.

При платените услуги има по-малка конкуренция, защото повечето хора се ориентират към безплатните. Това означава, че вие ще се отличавате от масата, ще изпъкнете в очите на своите клиенти.

Компанията постига завидни резултати със собственици на уеб проекти, които не държат толкова на ефектите и атрактивния дизайн, колкото на структурата на съдържанието вътре в сайта. Съответната информация, според тематиката на уеб проекта, се споделя и разпределя лесно и удобно за посетителите.

Нещо много важно, което трябва да отбележим е, че поддръжката на Drupal изисква минимални усилия. Фирмата, която изберете, да се занимава с това, ще се ориентира лесно в системата. Вероятно ще се наблегне повече на подобрения по seo оптимизирането, колкото на техническата част на сайта.

Drupal е платформа, получила и заслужила своето признание като една от най-популярните системи за изграждане на какъвто и да е уеб проект. Тя дава стабилност, основавайки се и акцентирайки на качеството, не на количеството. За някои хора това е по важно и те преуспяват в своя бизнес.

Споделете: