SEO и WEB tools, полезни инструменти за поддръжка на сайт

Всеки новосъздаден уебсайт е като дете за своя собственик – той обикновено участва във всяка стъпка от изграждането му, независимо дали се е доверил на услугите на фирма или не. Голяма част от хората, занимаващи се с онлайн бизнес държат сами да поддържат интернет страниците си. По време на този процес те неминуемо се сблъскват с различни грешки в сайтовете.

За да управлявате процъфтяващ бизнес на интернет пазар, трябва да имате добре работещ сайт. Трябва да се подготвените, че независимо от типа, в даден момент ще се стигне до поява на грешка, заради която ще се наложи да направите ремонт на сайта.

Ако не сте от хората, които говорят спокойно езика на сайтовете и по-точно на техническата им част, отговорна за нормалната му работа, е хубаво да потърсите фирма, която да ви помогне с поддръжката, ремонта и отстраняването на възникналите грешки. Ние можем да се погрижим за възвръщане на вашето удобство, що се касае до правилно работещия ви сайт.

Грешките, налагащи ремонт на един интернет сайт, могат да бъдат от най-различно естество.

Те биха могли да са чисто технически – някаква функционалност, която желаете да пуснете в уебсайта си, просто отказва да работи, въпреки че правите всичко както трябва. Може би искате да създадете нова опция за улеснение на своите потребители като поле за бърза поръчка например, нов начин за сортиране на продукти или елементи и т.н. А може би някоя страница в сайта просто е спряла да работи. Вместо да се питате защо, просто потърсете услугите ни, за да разрешим проблема за нула време.

Това е от ключово значение при възникнала грешка в сайта – хората не трябва да усетят, че има такава, а дори да разберат, трябва да се отървете от нея възможно най-бързо, за да не губите посетители.

Има грешки в сайта, свързани с дизайна – неправилно съчетание на контраст, цветове, елементи и фигури; грешно поднесено съдържание, което се възприема и чете трудно от потребителите; повече или по-малко информация и т.н.

Изграждането на сайт трябва да се прави по установените за целта норми, за да спечелите и задържите потребителското внимание. Компонентите в него трябва да бъда разположени хармонично според техния тип. Пространството във всяка отделна страница трябва да бъде усвоено правилно – да няма празни петна, да няма претрупани секции.

Не бива да бъде подценявана и наличната мултимедия. Изображения, банери, видеа трябва да са поставени на точното място и да отговаря на съдържанието на сайта.

Често срещана грешка, която изисква незабавна поправка, е липсата на мобилна версия. Не бива да забравяте да направите такава, защото голяма част от потребителите я ползват, за да сърфират из необятното интернет пространство. Осигурете им достъп до вашия сайт или онлайн магазин и чрез смартфон.

Правилно функциониращият уебсайт трябва да работи бързо. Добрата скорост на презареждане на страниците е от изключително значение за всеки посетител. Можем да помогнем и с тази задача.

Предимството да потърсите фирма, чиито услуги са свързани с отстраняване на проблеми и грешки в уеб сайтове, е неоспоримо. Специалистите са достатъчно компетентни, за да разберат къде се корени проблемът, да ви предложат поне няколко решения и в крайна сметка да го премахнат.

Струва си да потърсите професионалисти, защото ако нямате понятие от възникналите грешки в един уебсайт, а се опитвате да ги поправите, може да навредите на страницата още повече. Вместо да го правите, инвестирайте в хората, които знаят какво вършат и го вършат по най-добрия начин.

Ние сме готови да ви предложим екип от експерти със завиден опит зад гърба си, които са се сблъсквали с какви ли не грешки и предизвикателства в света на уебсайтовете – всички разрешени успешно! Цената и качеството вървят ръка за ръка, а най-важното е, че сайтът ви ще може да продължи своята нормална, а и по-добра работа в най-кратък срок според естеството на проблема.

Ние от WebsitePR, може да ви предложим качествена оптимизация на разумна цена:

Споделете: