ScreamingFrog програма за анализ на структурата на сайт
SCREAMING FROG 10.4: Мощна SEO програма за анализ на структурата на сайт и на конкурентите му.

SCREAMING FROG 10.4: Мощна SEO програма за анализ на структурата на сайт и на конкурентите му.

Платената версия на програмата дава уникално точни и полезни от към SEO данни за структурата на сайта на клиентите ни и на техните конкуренти. Програмата е препоръчвана от почти всичко най известни SEO експерти в световен мащаб.

Тази програма е SEO „паяк“ или уеб сайт робот, който ви позволява да обхождате URL адреси на уебсайтове и да извличате ключови елементи, за да анализирате и проверявате технически и SEO на място.

Какво можете да направите с инструмента SEO Spider?

В SEO Spider е мощен и гъвкав сайт робот, в състояние да обходи както малки и много големи сайтове ефективно, като същевременно ви позволява да анализира резултатите в реално време. Програмата събира ключови данни на място, за да позволи на SEO оптимизаторите да вземат информирани решения.

– Анализирайте заглавията на страниците и метаданните: Анализирайте заглавията на страниците и мета описанията по време на обхождане и идентифицирайте тези, които са твърде дълги, къси, липсващи или дублирани в сайта Ви.

– Открийте дублирано съдържание: Открийте точни дублирани URL адреси с алгоритмична проверка md5, частично дублирани елементи като заглавия на страници, описания или заглавия и намерете страници с ниско съдържание.

– Извличане на данни с XPath: Съберете всички данни от HTML на уеб страница, използвайки CSS Path, XPath или regex. Това може да включва социални мета тагове, допълнителни заглавия, цени, SKU или повече!

– Преглед на роботи и директиви: Преглеждайте URL адреси, блокирани от robots.txt, мета роботи или директиви X-Robots-Tag като „noindex“ или „nofollow“, както и канонични и rel = „next“ и rel = „prev“.

– Генерирайте XML Sitemap: Бързо създавайте XML Sitemap и Sitemap за XML изображения, като разширената конфигурация над URL адресите включва последна промяна, честота на приоритет и промяна.

– Интегрирайте с Google Анализ: Свържете се с приложния програмен интерфейс (API) на Google Анализ и изтеглете потребителски данни, като например сесии или степен на отпадане и реализации, цели, транзакции и приходи за целевите страници срещу обхождането.

– Обхождане на уебсайтове на JavaScript: Представяйте уеб страници, използвайки интегрирания Chromium WRS за обхождане на динамични, богати на JavaScript уебсайтове и рамки, като Angular, React и Vue.js.

– Визуализирайте архитектурата на сайта: Оценете вътрешната структура на връзките и URL с помощта на интерактивни схеми за насочване на обхождане и директория и визуализации на сайта на дървесната графика.

 

 

Споделете: