Как да се справим с още една промяна в алгоритъма на Google

Наскоро Google пусна нов помощен инструмент, който определя показателите, използвани от докладите на Google Search Analytics потребителите. Той е доста полезен за донастройка на SEO оптимизацията на сайтовете или по точно казано, при прилагане на SEO на сайтове ще имате допълнителна база за анализ на потребителите му и сео оптимизацията може да се проведе по прецизно.

Т.е., този SEO инструмент има за цел определянето на три основни показателя, използвани в докладите; впечатления, позиция и кликове.

Инструментът дори определя как тези показатели се променят в зависимост от вида на резултата. Например, отчита се основната синя връзка на резултатите (blue link, линк към вече съществуваща страница), когато страницата се зарежда, но не се отчита, когато потребителят превърти до последния резултат. Но впечатление за резултат в въртележка само се отчита, когато потребителят превърта до последните резултати.

Този документ е в реално време; Google обяснява, че определенията могат да се променят по всяко едно време. Google пише: "Евристиките, описани тук, подлежат на промяна"

Горещо препоръчвам на всеки, който чете тази статия, да отдели известно време, за да разгледа изцяло инструмента, публикуван от Google, и напълно го разбере. Важно е да разберете как Google определя позициите, импресиите и кликове те в тези доклади. Докладите са изключително ценни за всеки SEO (СЕО) уебмастър, и затова е важно да се уверите, че разбирате какво означава този доклад.

Ние ще опитаме да следим всички промени в този документ и ще ви осведомим за тези промени.